FENUAInfo

Info

Jeg hedder Munna Hoffmann-Jørgensen og er indehaver af FENUA. I 2017 opsøgte jeg for første gang en akupunktør i forbindelse med en på daværende tidspunkt kronisk søvnudfordring. Jeg modtog kompetent behandling og vejledning, og mødet med den kinesiske forståelse af krop og sind kom til at sætte et afgørende aftryk, ikke alene på min inde og ydre trivsel men også på den livsvej, jeg gik derfra.

Det blev starten på en rejse, der skridt for skridt realiserede en dyb passion for at møde mennesker hele, og hjælpe med at genskabe og vedligeholde adgang til de uendelige potentialer og rehabiliterende evner kroppen og sindet besidder.

Jeg er uddannet ved Københavns og Aarhus’ Akupunkturskole, der lever op til den internationale brancheorganisation ETCMA’s uddannelseskrav, hvilket indebærer:  

 • 600 timers akupunkturundervisning
 • 400 timers klinisk praksis
 • 12 timers førstehjælp
 • 50 timers psykologi
 • 300 timers undervisning og lægeeksamineret eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære

Jeg er godkendt Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører, det betyder bl.a. at jeg har minimum 48 timer efteruddannelsestimer hvert 3. år.

Jeg behandler i overensstemmelse med krav til god klinisk praksis og høj hygiejne. Journalisering og opbevaring af personfølsomme data sker i overensstemmelse med lov om håndtering af personfølsomme data defineret af GDPR.

Med afsæt i mere end 8 års daglig dedikeret yoga praksis er jeg uddannet Yin Yoga-instruktør ved Trine Hedegaard i København. Jeg underviser i Livet er en højskole, DGI Huset Aarhus, FO-Aarhus og FOF-Aarhus i Yin Yoga, Vinyasa, og Hatha. Derudover afholder jeg tema-workshops og faciliterer klasser og retreats, hvor metoder, filosofi og teori fra yoga, traditionel kinesisk medicin og moderne viden fusioneres.

Priser

Akupunktur

 • 525 kr. pr. behandling
 • Klippekort til akupunktur, 4 behandlinger: 2040 kr. (enhedspris 510 kr.)
 • Klippekort til akupunktur, 6 behandlinger: 2970 kr. (enhedspris 495 kr.)
 • En behandling tager 55 min. Første behandling + 15 min. uden ekstra beregning.

Kosmetisk ansigtsakupunktur

 • 725 kr. pr behandling
 • Klippekort til kosmetisk ansigtsakupunktur, 4 behandlinger: 2700 kr. (enhedspris 675 kr.) 
 • En behandling tager 55 min. Første behandling + 15 min. uden ekstra beregning.

Antal og hyppighed

Antal og hyppighed af dine behandlinger vil variere alt efter dine udfordringer, historik og vores fælles afstemning af fokus og mål med din behandling. Oplever du ikke en effekt efter 4 behandlinger, vil jeg normalvis råde dig til at søge andre behandlingsveje. 

Tilskud

Jeg er godkendt Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører. Det betyder, at du har mulighed for at få tilskud til dine akupunkturbehandlinger. Listen over sygeforsikringer, der giver tilskud til akupunktur, tæller Sygeforsikringen “danmark”, Skandia, PFA, Pensam, If, Codan, Danica Pension, Alm. Brand, Mølholm Forsikring, Tryg og Dansk Sundhedsforsikring. Ændringer forekommer løbende så kontakt din forsikring, for at høre om dine dækningsmuligheder.

Afbud

Jeg har sat tiden af til dig. Er du forhindret i at komme skal afbuddet ske senest 12 timer før den reserverede behandlingstid. Ved udeblivelse eller afbud senere end 12 timer inden din reserverede behandling faktureres halvdelen af behandlingens pris.

Kontakt og adresse 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig på:
Mail: info@fenua.dk
Mobil: +45 60 56 26 50
Adresse: Absalonsgade 23, stuen – 8000 Aarhus C

CVR nr.: 28183275 Ydernummer: 1270923